Yardim Edeyim Derken Cesetle Yolculuk Yapti

Karaman`in Ermenek ilçesinde bir kisinin araciyla hastaneye götürmek istedigi kimsesiz vatandas yolda hayatini kaybetti.

Yardim Edeyim Derken Cesetle Yolculuk Yapti

Iddiaya göre, kolon kanseri olan ve kimsesi olmayan Akif Koçak (62), Ermenek’te kaldigi evde rahatsizlandi. Komsularinin durumu ögrenmesi üzerine Lokman Ünal, rahatsizlanan Koçak'i Ermenek'ten Konya'daki bir hastaneye götürmek üzere 42 DJE 57 plakali aracina alarak yola çikti. Yaklasik 4 saat uzaklikta bulunan Ermenek'ten Konya'ya gelene kadar Koçak yolda hayatini kaybetti. Bunun üzerine Ünal, aracinda ölen kimsesiz sahsi, merkez Selçuklu ilçesi Beyazit Mahallesi Karamanoglu Mehmet Bey Sokak’ta bulunan Konya Halk Sagligi Merkezi'ne getirdi. Halk Sagligi Merkezi'nde bulunan doktorlar tarafindan polis ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yapti. Daha sonra savcinin talimatiyla ceset otopsi yapilmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna götürüldü. Koçak'in ölüm nedeninin otopsiden sonra kesinlik kazanmasi bekleniyor.
Yoldayken ölen sahsin cesedini Konya Halk Sagligi Merkezi'ne getiren Lokman Ünal, “Vatandaslik görevimi yaptim, hastaneye varmak üzereydim hayatini kaybetti. Kimsesiz diye biliyoruz, kolon kanseriydi” diye konustu. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284