Yarin Cumhuriyetimizin Kurulusunun 92. Yili

Cumhuriyetimizin kurulusunun 92. yildönümü Atatürk anitina çelenklerin sunulmasiyla basladi.

Yarin Cumhuriyetimizin Kurulusunun 92. Yili

Cumhuriyet Parki’nda düzenlenen çelenk sunma törenine; Vali Murat Koca, Garnizon Komutani J.Kd. Alb. Mustafa Akis, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve vatandaslar katildi.
Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri 29 Ekim Persembe günü saat 09.30’da Valilik makaminda tebrikat töreniyle devam edecek. Saat 10.00’da ise Aktekke Kent Meydani’nda kutlama programi düzenlenecek.
Buradaki program Vali Murat Koca ve beraberinde Garnizon Komutani ve Belediye Baskani oldugu halde törene katilan halkin ve ögrencilerin bayramini kutlamasi, Saygi durusu ve Istiklal marsimizin okunmasiyla baslayacak.
Daha sonra Vali Murat Koca günün anlam ve önemini belirten bir konusma yapacak. Milli Egitim Müdürlügünce tespit edilecek üç okul ögrencisinin siir okumasi, Milli Egitim Müdürlügünce olusturulan halk oyunlari ekibinin gösterisi ve Cumhuriyetimizin 92. yildönümü nedeniyle yapilan ve siir, resim ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere ödüllerinin verilmesi, tören geçisiyle program sona erecek.
Aksam saat 19.30’da ise Polisevi’nde Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca tarafindan Cumhuriyet resepsiyonu verilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284