Yarismalarda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Polis Teskilatinin 167. kurulus yildönümü nedeniyle Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi.

Yarismalarda Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Polisevi’nde gerçeklesen yemege Vali Vekili Ferhat Burakgazi, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskani Mehmet Öztunç, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire amirleri, emniyet mensuplari, emekli polisler ile sehit aileleri katildi.
Programin açilis konusmasini yapan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, “Gençlerimize polislik meslegini sevdirmek, polislere güven duymalarini saglamak ve teskilatimiz hakkinda olumlu intiba birakmak amaciyla Il Emniyet Müdürlügümüz,Terörle Mücadele Sube Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Saglik Müdürlügü, Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlügü, Futbol Federasyonu Karaman Il Temsilciligi destegi ve isbirligi ile gençlerimize yönelik çesitli etkinlikler düzenledik. Bu tür faaliyetler sayesinde gençlerimizin her türlü zararli ortamlardan uzaklastigini, sporun gençlerimize kardesligin ve dostlugun ne demek oldugunu ögrettigini görmekten mutluluk duyuyoruz. Hepimiz biliriz ki her insanin hayatta karsiliksiz bir sevgiye, karsiliksiz bir ilgiye ve samimiyete ihtiyaci vardir. Polis halk iliskisinin sistemli ve ileri düzeyde olmasi polis için yarar saglayacagi kadar, halk için de yarar saglayacaktir. Polis halk isbirligi sonucunda suç oranlari azalir böylece güvenli ve huzurlu bir toplum hayati olusur. Gençlerimizi her türlü zararli akimlardan korumak ve saglikli bir toplumsal ortamda yetismelerini saglamak hepimizin ortak görevidir. Kendileri ile barisik olmasi kadar toplumun tüm kesimleriyle de barisik olmasi, dolayisiyla polislerle de barisik olmasi suç ve suçlulugu önlemede büyük katki saglayacaktir. Bunu saglamanin önemli araçlarindan biride spor egitim ve kültür faaliyetleridir. Bu vesile ile bu güzel organizasyonlarda emegi geçenlere tesekkür ediyorum, tüm emniyet teskilatimizin da Polis Haftasini kutluyorum” dedi.
Vali Vekili Ferhat Burakgazi ise yaptigi konusmasinda, “ Malumunuz oldugu üzere, polisimiz anayasa basta olmak üzere kanunlar, tüzükler ve yönetmeliklerin kendisine verdigi yetki ve sorumlulukla cesaret, feragat ve fedakârliklarla gece gündüz demeden görevini yapmaya çalismaktadir. Devletin bekasi, milletimizin huzur ve güvenligi için kutsal yeminine sadik kalarak, gerektiginde canini ve malini feda etmekten asla çekinmemektedir.”dedi.
Vali Vekili Ferhat Burakgazi konusmasinin devaminda Karaman’in en huzurlu illerden biri oldugunu belirterek, huzur ve güvenin tesisinde de en önemli payin Karaman Il Emniyet Müdürlügü’nün suçu önleyici çalismalar yapmasi oldugunu dile getirerek, tüm Emniyet çalisanlarinin Polis Haftasini kutladi. Yapilan protokol konusmalarinin program Polis Teskilati’nin 167.Yildönümü münasebetiyle Karaman Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen degisik yarismalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafindan ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284