“Yasam Için, Su Için” Projesi Sözlesmesi Imzalandi

Ermenek Belediyesi tarafindan hazirlanan ve Mevlana Kalkinma Ajansi 2014 Kentsel Altyapinin Gelistirilmesi Mali Destek Programi kapsaminda sunulan ve destege hak kazanan “Yasam Için, Su Için” projesinin sözlesmesi imzalandi.

“Yasam Için, Su Için” Projesi Sözlesmesi Imzalandi

Proje çerçevesinde bölgenin mahalli hizmetlerinin iyilestirilmesi için gerekli alt yapinin saglanarak bölgesel kalkinmanin sürekliliginin saglanmasi ve su depolama ve aritma altyapi sorunlarinin sürdürebilir bir yaklasimla ele alinip, "insani ve tarimsal tüketim" amaçli suyun temininin saglanarak dagitim sebekesi yolu ile ilgili hedef kitleye ulastirilip yasam kalitesinin arttirilmasi amaçlaniyor.
“Yasam Için, Su Için” Projesi kapsaminda Ermenek ilçesinin su sorunu bulunan 3 ayri bölgesine su depolari yapilacak. Ayrica iki Aritma tesisine de numune alma cihazi ve ph multimetre cihazlari ile dogaya birakilan atik suyun kontrolü tarafimizdan daha saglikli bir sekilde yapilip dogaya olabildigince az zarar verilmesi saglanacak.
Bu kapsamda projenin sözlesmesi Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Belediye Baskani Ugur Sözkesen’in hazir bulundugu toplantida imzalandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284