Yasli Adamin Öldügü Kazada Ilginç Tesadüf

Karaman’da yasli bir adamin elektrikli bisikleti ile beton mikserinin altinda kalarak can verdigi kazaninin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. 18 Ocak`ta dogan yasli adamin, 18 Agustos`ta saat 18.18`de hayatini kaybetmesi ilginç bir tesadüf olusturdu.

Yasli Adamin Öldügü Kazada Ilginç Tesadüf

Kaza, geçtigimiz hafta Sakabasi Mahallesi Nizamiye Kavsaginda meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre, kirmizi isikta bekleyen H.O. (42) idaresindeki 70 FF 409 plakali beton mikseri, isigin yesile geçmesiyle birlikte harekete ederek dönüs yapti. Bu sirada yaninda duran ve ayni istikamete gitmek için hareket eden elektrikli bisiklet sürücüsü Ismail Altusbas'i (77) fark edemeyerek üzerinden geçti. Tonlarca agirliktaki beton mikserinin altinda kalan yasli adam, olay yerinde feci sekilde can verdi.
YASLI ADAMIN ÖLÜMÜNDE "18" TESADÜFÜ
Kazanin üzerinden günler geçtikten sonra güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Bir binanin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, kazanin nasil meydana geldigi görülüyor. Görüntülerde üzerinden geçtikten sonra fark ettigi bisikletli sahsi gören sürücünün aracini durdurarak asagi indigi ve yaraliya yardima kostugu görülüyor. Sürücünün kanlar içerisinde gördügü yarali için de saglik görevlilerine haber vermesi güvenlik kamerasi görüntülerine yansidi. Bu sirada kazayi gören vatandaslarin da olay yerine kosarak geldigi görüntülerde yer aliyor.
Öte yandan, beton mikserin altinda kalarak hayatini kaybeden Ismail Altunbas'in ölümüyle ilgili ilginç bir ayrinti da göze çarpti. Altunbas'in 77 sene önce 18 Ocak'ta dogdugu ögrenilirken, beton mikserin altinda kalarak can verdigi günün Agustos'un 18'ine ve kaza saatinin de 18.18 denk gelmesi ilginç bir tesadüf olusturdu.
KARAMAN’DA 30 BINE YAKIN MOTOSIKLET VE ELEKTRIKLI BISIKLET BULUNUYOR
Karaman’da motosiklet ve elektrikli bisikletler araç sürücülerinin korkulu rüyasi oluyor. 30 bine yakin motosiklet ve elektrikli bisikletin bulundugu Karaman’da ise en çok kazalara motosiklet ve elektrikli bisikletler karisiyor. Polis, motosiklet kazalarinin önüne geçebilmek için büyük mücadele veriyor. Yetkililer son zamanlarda artan elektrikli bisikletlerin ise trafikte kural tanimamazligi ve genelliklede küçük yasta çocuklarin kullanmasi nedeniyle ciddi sikintilarin yasandigini belirtti. Yetkililer, bu konuda aileleri uyararak, "Kesinlikle 15 yasin altindaki çocuklarina elektrikli bisiklet vermesinler. Bu bisikletlere binen çocuklar trafik kurallarina uymuyorlar. Birde bisikletin sessiz olmasi ve nereden çikacaklarinin belli olmamasi nedeniyle sürücüleri ciddi anlamda korkutuyor" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284