Yaşlıları Yalnız Bırakmadılar

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri bünyesinde tedavi görmekte olan yaşlı hastalar ziyaret etti.

Yaşlıları Yalnız Bırakmadılar

18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası nedeniyle Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. M. Serkan Yurdakul, Evde Sağlık Hizmetleri Doktoru Abdullah Çelik ve Personelleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Evde Sağlık Hizmetleri’nden tedavi hizmeti alan yaşlı hastalar ziyaret edildi.

Dr. Büyükboyacı 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada: “İnsan hayatının çok özel bir dönemi olan yaşlılık, her insanda değişik bir anlam ifade eder. Yaşlılarımız kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan dün ile bugün arasında köprü kuran, bir toplumun en önemli varlıklarıdır. Bu sebeple yaşlılarımıza olan minnet borcumuzu onlara gereken hassasiyeti göstererek ödeyebiliriz. Onların toplumla bütünleşmesi, daha aktif olmalarını ve yaşama bağlı kalmalarını sağlayacaktır. Yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemlerde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. İçinde bulunduğumuz bu hafta ile onlara vermiş olduğumuz değeri ve önemi her zaman gösterme gayreti içinde olmalıyız’’ dedi.

Sözlerine devam eden Dr. Celalettin Büyükboyacı ; Karaman İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri birimi olarak yaşlılarımızın her konuda sağlıklı olmaları için elimizden gelen bütün gayreti gösterebilmek bizim görevimizdir. Bütün yaşlılarımızın bu vesile ile ellerinden öpüyor saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284