Yatirimlari Izleme Ve Genel Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Ilimizde Vali Süleyman Kahraman baskanliginda gerçeklestirilen yatirimlari izleme ve genel degerlendirme toplantilarinin 24`üncüsü, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü`nün ev sahipliginde yapildi.

Yatirimlari Izleme Ve Genel Degerlendirme Toplantisi Yapildi
Sevgi Evleri Toplanti Salonu'nda gerçeklestirilen toplantiya Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Vali yardimcilari eve tüm daire müdürleri katildi. Toplantida konusan Vali Süleyman Kahraman, belli araliklarla bir araya geldikleri bu birlikteligin temel felsefesinin, durulan yerin, icra edilen görevin Karaman'i istikrar ve istikbal noktasinda degerlendirmek ve iyinin daha iyisi, güzelin daha güzelini insa edebilmek oldugunu söyledi. Bunun yaninda bu toplantilarda hep beraber Karaman'a ait sorunlara da çözümler üretebilmek amacinda olduklarini ifade eden Vali Kahraman, "Bizlerin bu sehrin her sokagindan, her kösesinden haberdar olmamiz gerekiyor. Makamlar emanettir, makamimizda oturarak sorunlari tespit edemeyiz. Makamimizda oturarak sorunlara çözüm önerileri getiremeyiz. Makamimizda oturarak bu sehrin sevinçlerinden haberdar olamayiz. Öncelikle görevimizin çerçevesinde her daim alanda, sahada olmamiz gerekiyor. Yani toplumun nabzini dinlemek için, toplumla bir arada olmamiz gerekiyor" dedi.
Yatimlari izleme ve genel degerlendirme toplantisi daire müdürlerinin yürüttükleri çalismalarla ilgili bilgi vermesinin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284