Yaz Bilim Kursu Basliyor

Karaman Belediyesi, egitime destek vermeye devam ediyor. Deneme ve bilim merkezinin tertip ettigi yaz bilim kursu basliyor.

Yaz Bilim Kursu Basliyor

Konu ile ilgili açiklama yapan Belediye Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar, “13 Haziran’da egitim–ögretim yilinin sona ermesiyle birlikte karne alan ögrencilerin Fen Bilgisi dersine karsi olan ilgilerini arttirmayi, tatildeki bos vakitlerinde kötü aliskanliklardan alikoymayi ve çagimizin en büyük tehditlerinden olan bilgisayar ve internet ortamindan az da olsa uzaklastirmayi hedefleyerek, çocuklarimizi deneme ve bilim merkezine davet ediyoruz.”
Kurslarimiz tamamen ücretsizdir. Tüm masraflari belediyemiz tarafindan karsilanmaktadir. Sadece 5. , 6. , 7. ve 8. siniflara geçen ögrencilerimiz kayit yaptirabilecektir. 2 hafta sürecek olan kursta ögrenciler; fizik, kimya, biyoloji deneylerinin yaninda, bilimsel arastirma yapma basamaklarini ögrenecek, evrenimizi taniyip gezegenleri teleskop yardimi ile gözlemleyecek, hayal gücünün ürünlerini hayata geçirme yollarini ögrenerek görsel etkinliklerle yeteneklerini kesfedecek, dogayi korumanin ve geri dönüsümün önemini anlayarak ülke ekonomisine katkida bulunacaklar.” dedi.
Kayitlar 16-20 Haziran 2014 tarihleri arasinda yapilacaktir. Kurs ise “23 Haziran Pazartesi” tarihinde baslayip “4 Temmuz Cuma” tarihinde katilim sertifikalarini almalari ile son bulacak. Kayitlar ögrencilerimizin güvenligi için velileri ile birlikte yapilacak. Detayli bilgiyi 0338 212 10 88 numarali telefon araciligi ile Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi’nden alabilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284