Yaz Kur’an Kurslari Kuran-I Kerim Ezber Ve Bilgi Yarismasi Yapildi

Il Müftülügü tarafindan il merkezinde yaz tatilinde Kur’an Kurslarinda ve camilerde etkinlik ve verimliligi artirmak amaciyla kurslara devam eden ögrenciler için “Yaz Kurslari bilgi ve Kur’an-i Kerim Ezber” yarismasi yapildi.

Yaz Kur’an Kurslari Kuran-I Kerim Ezber Ve Bilgi Yarismasi Yapildi

Kurslarda egitim gören toplam 8 bin 950 erkek ve kiz ögrenci arasinda sartlari tutan 197 kurstan 628 ögrencinin katildigi yarismalar sonunda finale Hz. Ömer Cami, Araboglu Cami, Mescidi Aksa Kiz Kuran Kursu, Müftü Ilhan Aydin Kiz Kuran Kursu, Hisar Erkek Kuran Kursu ve Dolunay Kiz Kuran Kursu ögrencileri kaldi.
Zenbilli Ali Efendi Erkek Kur’an Kursu yesil sahada Il Müftüsü Nuri Degirmenci baskanliginda Müftü Yardimcilari Mustafa Kinay ve Ziyaeddin Kirboga ile Sube Müdürü Ali Eryilmaz ve egitim uzmani Süleyman Altindas’in komisyon üyeligi yaptigi final yarismasinda kura usulü müfredata uygun ezberler okutularak temel dini bilgilerden olusan 10 soru soruldu.
Yarisma sonunda Müftü Ilhan Aydin Kiz Kuran Kursu ögreticisi Senem Ceranoglu’nun ögrencileri Zehra Uysal, Rüveyda Tarhan ve Ilknur Keskin birinci olurken, ögrencilere ödülleri Müftü Nuri Degirmenci tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284