Yaz Kur’an Kurslari Seminerleri Devam Ediyor

2014 yili Yaz Kur`an Kurslari semineri merkezde görev yapan din görevlileri ve kasaba ve köylerde görev yapan din görevlileri katilimi ile Merkez Yesil Camide devam ediyor. Seminere Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Müftü Yardimcilari Ali Abay ve Ziyaeddin Kirboga ile Imam Hatip ve M.Kayyimlar katildi.

Yaz Kur’an Kurslari Seminerleri Devam Ediyor

Açilis konusmasini yapan Il Müftüsü Nuri Degirmenci, yaz kurslarinda uygulanacak usul ve esaslar hakkinda bilgiler verdi. Ayrici 1–5 Haziran tarihinde Mardin de yapilan il müftüler semineri hakkinda bilgi verdi. Degirmenci,"Yaz Kur'an kurslarimizin, milletimiz memleketimiz ve Karaman’imiz için hayirlara vesile olmasini Cenab-i Hak’tan niyaz eder, tüm ögreticilerimize ve ögrencilerimize basari ve kolayliklar dilerim" dedi.
Müftülük personelinin motivasyonunu artirici etkinlikler kapsaminda “Karaman’da Camiler Yarisiyor” projesi adi altinda baslattigi uygulamada Haziran ayinin Din Görevlisi Yesilyurt Camii Imam Hatibi Abdül Kadir Ugur oldu. Basarili personelimize plaketini Il Müftüsü Nuri Degirmenci tarafindan takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284