Yeni Dönemin Ilk Baskan Vekili Bir Bayan

Elife Dilara GÜNGÖR Belediye Baskan Vekili Oldu

Yeni Dönemin Ilk Baskan Vekili Bir Bayan

Karaman Belediye Baskani Ertugrul ÇALISKAN Karaman ile ilgili çesitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Baskan Çaliskan, Baskanlik Makamini Belediye Meclis Üyesi olan Elife Dilara Güngör’e birakti. Böylece yeni dönemin ilk baskan vekili bir bayan oldu.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen Elife Dilara Güngör Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in vekâlet vermesi ile Belediye Baskanligi koltuguna oturdu.
“Bu Görev Benim Için Bir Onurdur”
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskan Vekili Elife Dilara Güngör sunlari söyledi;
“ Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan Bey, yeni dönemin ilk baskan vekili görevini tarafima vermistir. Öncelikle kendisine tesekkür ediyorum. Bir bayana bu görevi vermesi ayrica bir anlam tasiyor. Görüyoruz ki AK Parti diger görev kademelerinde oldugu gibi belediyecilikte de bayanlara önem veren yönetimde söz sahibi olmalarini saglayan bir anlayisi kurumsallastirmistir. Kadin-Erkek, Genç-Yasli ve diger farkliliklarin ayrim yapilmadan bütünlestigi bir sehirde baskan vekili ve meclis üyesi olarak hizmet etmek benim için büyük onurdur. Bu günün daha güzel kapilar açmasini temenni ediyorum. Belediye Baskanimizi, hosgörü ve esitlik göstergesi olan bu görevlendirmesinden dolayi da tebrik ediyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284