“Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Kapsayıcı Beden Eğitimi” Sempozyumu Yapılacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi beden eğitimi ve sporda kapsayıcı öğrenme ortamları oluşturmaya yönelik öğretmen algı ve uygulamalarının tartışılacağı “Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Kapsayıcı Beden Eğitimi” sempozyumunun yedincisine ev sahipliği yapacak.

“Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Kapsayıcı Beden Eğitimi” Sempozyumu Yapılacak

19-20 Ocak 2019 tarihlerinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Halis Ömer Demir Konferans Salonu’nda yapılacak program hakkında yapılan yazılı açıklamada “Sempozyumda ‘Kapsayıcı Eğitim’, ‘Kapsayıcı Beden Eğitimi” temaları ile ilgili teorik ve kavramsal bilgilerin ardından, alana özgü saha uygulamaları çalıştaylar şeklinde gerçekleştirilecektir. 
Sempozyumda poster bildiriler kabul edilecektir. Poster bildirileri ‘Kapsayıcı Beden Eğitimi’, ‘Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Paydaş Beklentileri ve Etkileri’, ‘Duyuşsal ve/veya Bilişsel Öğrenci Çıktıları Sağlamada Örnek Uygulamalar’, ‘Hareket Yetkinliği’ ve ‘Aktif ve Sağlıklı Yaşam’, ‘Öğrenme Alanları İçin Örnek Uygulamalar’, ‘Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi ve Öğrenmeleri’, ‘Hizmet İçi Eğitimde Kullanılan Örnekler’ ve ‘Eylem Araştırması’ konuları öncelikli olmak üzere bütün konulara açıktır. Bildiri özetlerinde başlık, yazarlar, adres, amaç, yöntem, bulgular, tartışma, sonuç ve anahtar kelimeler yer almalıdır. Özetlerdeki yazı karakteri “Calibri”, harf büyüklüğü 11 punto olmalıdır. Özetteki kelime sayısı 300’ü geçmemelidir. Hazırlanan özetler en geç 13 Ocak 2019 tarihine kadar Dr. Yunus Arslan e-posta [email protected] adresine gönderilmelidir. Değerli katkılarınızla zenginleşmesinden mutluluk duyacağımız sempozyumumuzda sizleri yeniden aramızda görmekten ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız” denildi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284