Yeni Yağmur Suyu Hatları Yapılıyor

Altyapıya büyük önem veren Karaman Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından öncelikli olan bölgelerde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Yağmur Suyu Hatları Yapılıyor
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince Hürriyet ve Sümer Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarda, yoğun yağışlarda oluşan su birikintisi ve taşkınların önüne geçilerek yaşanan olumsuzluklar en aza indirilecek.
Altyapı çalışmalarının maliyetli yatırımlar olduğu için mümkün oldukça uzun vadeli düşünülmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Bir çalışma yaparken altyapısını, üst yapısını ve her türlü ihtiyacını düşünerek ele alıyoruz. Böylece uzun yıllar aynı yerler için tekrar büyük harcamalara gerek kalmayacak ve belediye bütçesinde de büyük tasarruf sağlayacak. 2015 yılında başladığımız ve 2016 yılında tamamladığımız yağmur suyu ana kolektör hattı ile şehrin aşırı yağışlar ve su baskınlarına karşı önlemimizi almıştık. Ekiplerimiz bazı mahallelerde ki riskli noktalar öncelikli olmak üzere yağmur suyu hat ağımızı geliştirmeye devam ediyor” dedi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284