Yeniden Refah Partisi Şehitlerin Anısına Lokma Dağıttı

Karaman'da Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı şehitlerin anısına kentin en işlek caddesinde Lokma tatlısı ikram etti. Ülkenin önemli bir dönemden geçtiğini belirten İl Başkanı Özdoğru günün birlik olma günü olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Şehitlerin Anısına Lokma Dağıttı

Karaman'da son dönemlerde yaptığı faaliyetlerle dikkat çeken Yeniden Refah Partisi bu kezde kentin en işlek caddesinde şehitlerin anısına Karamanlılara Lokma tatlısı ikram etti. 10 gün boyunca İsmet Paşa Caddesi üzeride stant kuracak olan parti burada Karamanlılara görüş alışverişinde bulunacak ve çalışmaları hakkında Karamanlıları bilgilendirecek.
Günün birlik ve beraberlik günü olduğuna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Muhammet Özdoğru; “Ben öncelikle herkesi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün sağ olsun Karaman halkımızın büyük bir teveccühü var. Biz Türk milleti olarak şehitlerimizin ardından, ölenlerimizin ardından lokma dökeriz. Böyle bir kültürümüz var.  Biz bugün şehitlerimizin anısına Karamanlı vatandaşlarımıza lokma ikram etmek istedik. Bu vesile ile hem bu geleneğimizi yaşatmak hemde şehitlerimizi bir kez daha anmak istedik. Bizim parti olarak bu konulardaki fikrimiz, görüşümüz gayet açık. Biz Türkiye Cumhuriyetine ve bayrağa yönelik ter türlü tehditte devletimizin milletimizin sonuna kadar yanındayız. Mutlaka zamanı geldiğinde bu konularla ilgili yapılan yanlışları oturur söyleriz ama bugün birlik olmalıyız. Biz bugün burada halkımızı da birliğe davet ediyoruz” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284