Yenilenebilir Enerji AB`den Perspektifler Konferansi Gerçeklestirildi

Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen konferansa Vali Murat Koca, Vali Yardimcisi Vekili Mehmet Uslu, daire müdürleri ve yatirimcilar katildi.

Yenilenebilir Enerji AB`den Perspektifler Konferansi Gerçeklestirildi

Konferans Avrupa Birligi Bakanligi Sektörel Politikalar Baskanligi AB Isleri Uzman Yardimcisi Özge Cevher'in, Avrupa Birligi Enerji Mevzuati hakkinda bilgi vermesiyle basladi. Daha sonra Türkiye'nin enerji politikasinda yenilenebilir enerjinin yeri, Türkiye'de günes enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Destekleme Merkezi (YEKDEM) konulari hakkinda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlügü Yenilenebilir Enerji Kaynaklari Dairesi Baskani Sebahattin Öz bir konusma gerçeklestirdi. Sebahattin Öz yaptigi konusmasinda Karaman'da günes enerji potansiyeli ile yenilenebilir enerji potansiyeli hakkinda da katilimcilara bilgi verdi.
Konferans, Avrupa Imar ve Kalkinma Bankasinin Türkiye Sürdürebilir Enerji Finansmani (TurSEFF) Mustafa Salman'in, günes enerjisini destekleyici mali tedbirler, proje ve yatirimlarin finansmani hakkinda yaptigi bilgilendirme konusmasinin ardindan gerçeklestirilen soru cevap kismiyla sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284