Yenilenebilir Enerji-AB’den Perspektifler Konferansi Yapilacak

Avrupa Birligi Bakanligi tarafindan yürütülmekte olan “Valiliklerde AB Isleri Için Kapasite Olusturulmasi Projesi” (VABpro) Karaman’in da içinde bulundugu 20 pilot ilde çesitli faaliyetler ile devam ediyor. VABpro kapsaminda yer alan faaliyetlerden bir tanesi de, amaci pilot illerde AB ile ilgili konularda kurumsal kapasiteyi gelistirmek olan “Kapasite Gelistirme Faaliyetleri” bu faaliyetlerden ilki olan “Karaman AB Yolunda” 08-09 Nisan 2014 tarihlerinde gerçeklestirilmisti.

Yenilenebilir Enerji-AB’den Perspektifler Konferansi Yapilacak

Avrupa Birligi Bakanligi tarafindan ilimizde, kapasite gelistirme faaliyetlerinden ikincisi, “Yenilenebilir Enerji – AB’den Perspektifler Konferansi”basligi altinda gerçeklestirilecek. Avrupa Birligi Bakanligi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi ve TurSEFF’den konusunda uzman katilimcilarin yer alacagi konferans 10 Haziran Sali günü saat 13.00’de Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilecek.
Toplantida Avrupa Birligi Bakanligi Sektörel Politikalar Baskanligi AB Isleri Uzman Yardimcisi Özge Cevher tarafindan Avrupa Birligi Enerji Mevzuati, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlügü Yenilenebilir Enerji Kaynaklari Daire Baskani Sebahattin Öz tarafindan Türkiye’nin Enerji Politikasi ve Yenilenebilir Enerjinin Yeri, Türkiye’de Günes Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Kaynaklari Destekleme Mekanizmasi konusunda, Avrupa Imar ve Kalkinma Bankasi’nin Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmani Mustafa Salman’da Günes enerjisini destekleyici mali tedbirler, proje ve yatirimlarin finansmani konularinda katilimcilari bilgilendirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284