Yenilmez: Hainlerden Mutlaka Hesap Sorulamali

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez 17 Ekim 2011 tarihinde Bitlis`te 5 polis ve 3 vatandasin teröristler tarafindan sehit edilmesinin ardindan 18 Ekim 2011 günü gece Hakkâri’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde 8 ayri noktadan saldiri yaparak karakollari basip 24 askerimizin sehit edilmesi üzerine yazili bir açiklama yaparak “Sivil toplum örgütleri dâhil herkes üzerine düsen görevi yapmali. Terör örgütü iyice azitti

Yenilmez: Hainlerden Mutlaka Hesap Sorulamali
Artik beklemenin bir anlami yoktur. Terörün yogun oldugu bölgedeki illerde Olagan üstü Hal ve Sikiyönetim dâhil her türlü tedbir gecikmeden alinmalidir. Bu konuda mecliste grubu bulunan 3 siyasi partimiz isbirligi içerisinde olmalidir. Akan kan ve gözyasi durdurulmadir. Beklemek fayda getirmiyor. Her türlü tedbir acilen alinmalidir” dedi. 
Ahmet Yenilmez “Bu akan kan biran önce durdurulmalidir. Teröristler ne yaparsa yapsinlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmez bir bütündür. Hiçbir güç bu bütünlügü bozamaz, kimsede bunu aklindan geçirmesin. Terörü siddetle kiniyorum. Milletimiz hainleri ve ihaneti asla affetmemeli. Sehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralilara Allah'tan acil sifalar diliyorum. Sehit yakinlarinin ve Milletimizin basi sag olsun.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284