Yenilmez: Hijyen Egitimi Zorunlu

Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez, Gida ile ilgili satis yapan esnaflarin 5 Temmuz 2014 tarihine kadar mutlaka hijyen egitimi almalari gerektigini söyledi.

Yenilmez: Hijyen Egitimi Zorunlu

Yenilmez, “Konfederasyonumuz AR-GE Müdürlügü genelgelerinde hijyen egitimine tabi esnaf ve sanatkarlarimizin (Bunlar; bay-bayan kuaförleri, hamam isletenler ve çalisanlari, kantin isletmecileri, meyve ve sebze satisi yapanlar, su ve deniz ürünleri satisi yapanlar, sarküteri, bakkal ve gida pazari satis elemanlari, asçilar, et ve et ürünleri satanlar, otel, lokanta yöneticileri ve çalisanlari, pastacilar v.b. islerde çalisanlar…) 05 Temmuz 2014 tarihine kadar hijyen egitimi almalari gerekmektedir. Yukarida belirtilen meslek dallarinda faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlarimizin magdur olmamalari bakimindan 05.07.2014 tarihine kadar Hijyen Egitimi almalari gerekmektedir. Hijyen Egitimi Karaman Mesleki Egitim Merkezi (Çiraklik Egitim Merkezi) tarafindan verilmektedir. Odalarimizin üyelerinin sikinti yasamamalari için Ilgili Okul Müdürlügü ile görüserek belirleyecekleri bir program dahilinde üyelerinin hijyen egitimini almalarini saglamalari gerekmektedir. Dedi. (NOT: Ilçelerdeki Esnaf ve Sanatkârlar Odalarimiz, Ilçelerindeki Halk Egitim Merkezi Müdürlükleriyle görüsebilirler veya Karaman Mesleki Egitim Merkezi ile de irtibata geçerek ilçelerinde egitim verdirebilirler” dedi.
Karaman Mesleki Egitim Merkezi Iletisim Bilgileri (Tel: 2120111 – 2120194 Md. Yrd. Ismail ÇUHADAR ile irtibata geçebilecegi belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284