Yenilmez Son Yolculuguna Ugurlandi

Pazar günü hayatini kaybeden Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez için ilk olarak oda binasi önünde bir tören düzenlendi.

 Yenilmez Son Yolculuguna Ugurlandi

Cenazeye Karaman Valisi Murat Koca, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, oda baskanlari ile esnaflar ve sevenleri katildi. Oda Genel Sekreteri Halil Ibrahim Incekara, Ahmet Yenilmez’in kisa özgeçmisini okudugu sirada gözyaslarina hakim olamazken, Genel Sekreter gibi, bayan oda çalisanlari da gözyaslarina boguldu. Burada yapilan törenin ardindan Yenilmez’in tabutu omuzlara alinarak cenaze namazinin kilinacagi Musalla Meydanina götürüldü. Ögle namazina müteakip Musalla’da kilinan cenaze namazina Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Avukat Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, ilçe ve belde belediye baskanlari, siyasi ve sivil toplum kuruluslarinin baskanlari ile esnaflar ve vatandaslar katildi. Kilinan cenaze namazinin ardindan Ahmet Yenilmez’in naasi Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda topraga verildi.

7 yildir Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskanligi görevini yürüten Ahmet Yenilmez, 17 Ekim Cuma günü Antalya Akdeniz Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde karaciger nakli ameliyati olmus ve bir gün sonra hayatini kaybetmisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284