`Yerel Basin ve Internet Medyasi` Ilk Kez Kutsal Topraklarda

Kutsal topraklarda yasanan hac heyecanini Türkiye`ye aktarabilmek üzere bölgede görev yapacak basin mensuplarina bu yil ilk kez yerel basin ve internet medyasi temsilcileri de eklendiKutsal topraklarda yasanan hac heyecanini Türkiye`ye aktarabilmek üzere bölgede görev yapacak basin mensuplarina bu yil ilk kez internet medyasi, radyo ve yerel basin temsilcileri de eklendi.

`Yerel Basin ve Internet Medyasi` Ilk Kez Kutsal Topraklarda
Diyanet Isleri Baskanligi'ndan yapilan yazili açiklamaya göre, 2012 Yili Hac Organizasyonu için olusturulan basin merkezinde, ulusal ve yerel basin, internet medyasi ve ulusal radyolari temsil eden 36 basin mensubu görev yapacak.
Diyanet Isleri Baskanligi Basin Merkezi bünyesinde olusturulan canli yayin ekibi, donanimli canli yayin araci ile kutsal topraklarda görev yapacak basin mensuplarina 15 gün boyunca yayin imkani sunacak. Bu sayede basin mensuplari ana haber bültenlerine baglanti kurabilecek. Ayrica, arife günü Arafat'taki vakfe duasi canli olarak ekranlara yansiyacak.
Bu yil ayrica Cidde Baskonsoloslugu Basin Ataseligi ile gerçeklestirilen koordinasyon kapsaminda Diyanet Isleri Baskanligi Basin Merkezi'nden, yabanci basin mensuplari da yararlanacak.
Kaynak: Konya Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284