Yerel Halk Danslarimiz Polonya’da Sergilenecek

KGM Gençlik Kulübü Dernegi’nin Polonya’da 5 Ekim’de baslayan “Folk it Up” isimli Erasmus+ gençlik degisimi projesi Polonya, Ispanya, Litvanya, Belarus, Bulgaristan, Ermenistan ve Romanya ülkelerininde katilimiyla tüm hiz devam ediyor.

Yerel Halk Danslarimiz Polonya’da Sergilenecek

Basta Türkiye ve Karaman tanitimlarinin yapildigi projede, Polonya/Lublin sehir merkezinde yöresel halk danslari sergilendi. Yerel halk tarafindan yogun ilgi gören dans ekibi, 14 Ekim’de ise Lublin Kültür Merkezi’nde yöresel halk danslarimizi yerel halka sergileyecek.
A. Rahim Dinçer ekip liderliginde Ayse Yagmur Süzer, M. Masum Dündar, Hasan Fehim Karakaya, Ugurcan Küçükbingöl, Sura alan, Seyma Özler’in katilimlariyla gerçeklesen, çesitli danslarin bulustugu ve kültürlerarasi kaynasmanin oldugu proje gelecek hafta son bulacak. “Folk it Up” isimli Erasmus+ Gençlik Degisimi projesinin masraflari Polonya Ulusal Ajansi tarafindan karsilaniyor.
Karaman KGM Gençlik Kulübü Dernegi yöneticileri “5 yildir ulusal ve uluslararasi projelerle ülkemizi ve Karamanimizi en iyi sekilde tanitmanin hakli gururunu yasiyoruz” dediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284