Yesildere Tarim Köy Konutlari Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

Ilimize bagli Yesildere beldesinde TOKI tarafindan yaptirilan 155 adet tarimköy konutlarinin hak sahiplerine teslim edilmesine baslandi.

Yesildere Tarim Köy Konutlari Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

Yesildere Belediyesinin talep örgütlenmesi sonucu yaptirmis oldugu ve 2010 yilinda temeli atilan 155 konut 1 okul, 1 cami 4 dükkanlik bir ticaret merkezinin yapimi tamamlandi. Daha önce kurasi çekilen 155 konutun hak sahiplerine anahtar teslim edilmeye baslandi.
Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak konuyla ilgili olarak verdigi bilgide hak sahipleri konutlarinin yüzde 1 KDV’sini ve DASK sigortasini Karaman Ziraat Bankasinda bulunan TOKI Hesabina 11 Ocak 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar paralarini yatirip, konutlarinin anahtarini Yesildere Tarimköy konutlarinda bulunan bürodan teslim almalari gerekmektedir” dedi.
Baskan Koçak, bazi hak sahiplerine anahtarlarini kendi eliyle teslim ederken, konut sahiplerine saglik ve mutluluk içinde güle güle oturmalari temennisinde bulundu.
3 Etap tarim köy konutlarinin 69’u dubleks 112 m2, 73’ü 108 m2lik TK 10 tipi olmak üzere toplam 142 adet talep örgütlemesinin en kisa zamanda yapilacagi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284