Yildiz Kizlar Voleybol Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen yildiz kizlar voleybol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Yildiz Kizlar Voleybol Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

11-17 Ocak 2016 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan ve 11 okuldan yaklasik 90 sporcunun mücadele ettigi yildiz kizlar voleybol il birinciligi müsabakalari yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. Zevkli ve bir o kadar da çekismeli geçen müsabakalar sonunda sampiyonluk ipini son üç yilda iki sampiyonluk ve bir ikincilik yasayan Istiklal Ortaokulu olurken, ikinci Anafartalar Ortaokulu, üçüncü Özel Babaoglu Ortaokulu takimlari oldu. Kategorilerinde dereceye giren Istiklal Ortaokulu yildiz kiz takimi ileri bir tarihte yapilacak olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde etti.
Müsabakalarda dereye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Istiklal Ortaokulu Müdürü Ali Göbe ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan verildi.
Müsabakalar, dereceye giren okullara kupa ve madalyalarinin verilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284