Yildizlar Balkan Sampiyonasi Ikincisi Feyzullah Enes Uysal Vali Koca’yi Ziyaret Etti

11 - 13 Temmuz 2014 tarihinde Bulgaristan`in Plovdiv kentinde yapilan Judo Yildizlar Balkan Sampiyonasinda 38 kiloda ikinci olan Feyzullah Enes Uysal ve antrenörü Ahmet Ömre Türe Vali Koca’yi Makaminda ziyaret etti.

Yildizlar Balkan Sampiyonasi Ikincisi Feyzullah Enes Uysal Vali Koca’yi Ziyaret Etti

Antrenör Ahmet Ömre Türe ziyarette yaptigi konusmasinda; Bulgarsitan’da yapilan Judo Yildizlar Balkan Sampiyonasinda Milli Takimimizin 6 altin, 5 gümüs ve 6 bronz madalya kazanarak takim halinde Balkan ikincisi oldugunu belirtti.
Vali Murat Koca ise yaptigi konusmasinda:“ Judo Yildizlar Milli Takimimiz sampiyonadan önce Ilimizde 10 gün kamp yapmistir. Milli Takimimizi ziyaret ettigimde sporcularimiz sampiyonayi basarili bir sekilde tamamlayip derece alacaklarini ifade etmislerdi. Balkan Sampiyonasinda Milli Takimizim takim halinde ikinci olarak sözlerini yerine getirmisler ve sampiyonasi basarili bir sekilde tamamlamislardir. Ayni sekilde sampiyonada ilimizi basariyla temsil eden sporcumuz Feyzullah Enes Uysal’da ikincilik elde etmistir. Kendisini ve takim arkadaslarini tebrik ediyorum bundan sonraki müsabakalarda basarilar diliyorum.” dedi.
Ziyaret sonunda Vali Murat Koca basarili sporcu Feyzullah Enes Uysal’i altinla ödüllendirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284