Yol Çalismalari Araliksiz Sürüyor

Karaman Belediyesi sehrin birçok noktasinda yol yapim çalismalarina devam ediyor. Fen Isleri ekipleri 2. Istasyon Caddesi, Cedit, Hürriyet ve Larende Mahallesi’nde asfalt serimine basladi.

Yol Çalismalari Araliksiz Sürüyor

Karaman Belediyesi 2015 yili programi çerçevesinde asfaltlanmasi planlanan yollari asfaltlamaya devam ediyor. Yol yapim çalismasi yapilan cadde ve sokaklarda ilk önce bölgenin altyapisini ele alan ekipler, içme suyu sebekesini degistirip, yagmur suyu ve kanalizasyon hatlarini kontrol ettikten sonra asfalt serimine basliyor. Karaman da örnek cadde uygulamasi yapilan alanlardan bir olan 2. Istasyon Caddesi’nde yürütülen çalismalarda sona gelindi. Asfalt serimi için hazirlanan caddenin aydinlatma sistemleri ve kaldirimlari sil bastan yenilendi. Fen Isleri ekipleri Cedit Mahallesi’nde Fevzipasa Caddesi’ni, Hürriyet Mahallesi’nde otobüs ve dolmus güzergâhi olan 1478. Sokagi ve Larende Mahallesi’nde de Ibrahimbey Okulu ile Bugday Pazari kavsagi arasinda yol çalismasi yapiyor.
Kazinan Asfalt Yeniden Degerlendiriliyor
Karaman Belediyesi, gerçeklestirdigi yol yapim çalismalari kapsaminda, asfalt kaziyici ile yipranmis yollardaki asfalti kaziyarak kaldiriyor. Kazinan asfalt sehrin uygun yerlerinde yeniden kullaniliyor. Bu sayede kazinan asfalt israf edilmeyerek yeniden degerlendirilmis oluyor. Kazinan yollara kalitesi yüksek sicak asfalt uygulaniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284