Yolda Buldugu Altin Ve Para Dolu Çantayi Polise Teslim Etti

Karaman`da is aramaya çikan bir kisi, yolda buldugu içerisinde altin ve 2 bin liranin üzerinde para olan bayan çantasini polise teslim etti.

Yolda Buldugu Altin Ve Para Dolu Çantayi Polise Teslim Etti
Edinilen bilgiye göre, evli oldugu ögrenilen 30 yasindaki Bülent Soylu, sabah erken saatte Dogu Kisla Mahallesi'ndeki kirada oturdugu evinden çarsi merkezine is aramaya çikti. Cebinde dolmus parasi bile olmayan Soylu, yolda yürüdügü sirada park halindeki bir otomobilin yaninda bayan çantasi fark etti. Çantayi yerden alarak içine bakan Soylu, içinde 2 bin liranin üzerinde para ile altinlar bulundugunu gördü. Çanta ile birlikte sehir merkezine gelen Bülent Soylu, ilk gördügü polis ekibinin yanina yaklasarak çantayi verdi. Polis, Soylu'ya bu davranisindan dolayi tesekkür ederken, çantanin sahibini bulabilmek için çalisma baslatti.
"VICDANEN ÇOK MUTLUYUM"
Daha önce kaynak ustasi olarak çalistigini ve 1 yildir issiz oldugu söyleyen Soylu, "Evden çiktim, çarsi merkezine dogru yürürken yolda çanta buldum. Insani görevimi yaptim, getirdim polislere teslim ettim. Içinde paralar ve altin oldugunu görünce polise teslim ettim. Ben is aramaya çikmistim. Issizim, Allah'in izniyle de bir is bulabilirsem çalisacagim. Ben bu parayi buldum ama belki de bu kisinin ihtiyaci vardi. Belki hastasi vardi. Belki ihtiyaci var, belki de yok. Belki de yeni emekli maasini çekti.
Ben de herkese duyuruyorum. Hiç kimse paramizi düsürdügü anda cebine koymasin. Bu dünyada yersen öteki tarafta çikar. Vicdanen çok mutluyum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284