Yunus Emre Asigi Prof. Dr. Güngör’ü Kaybettik

Ilimizin taninmis ve sevilen simalari arasinda yer alan, Istanbul’da ikamet etmekte olan Yunus Emre asigi hemserimiz Prof. Dr. Hulusi Güngör’ü kaybettik.

 Yunus Emre Asigi Prof. Dr. Güngör’ü Kaybettik

Yaptigi çalismalarla ve arastirmalarla Yunus Emre’nin Ilimizde ikamet ettigini ömrü boyunca savunan ve belgeleyip bunlari kitaplastiran hocamiz Prof. Dr. Hulusi Güngör 1980’li yillarda da Karaman’da Halicilik Meslek Yüksek Okulunun açilmasi için yogun çabalar sarf ederek hocaligini yapmisti. 05 Nisan 2012 Persembe günü Istanbul’da vefat eden hocamiz Prof. Dr. Hulusi Güngör’ün 06 Nisan 2012 Cuma günü Istanbul’da topraga verilecegi ögrenildi.

Ayrica Ilimizde dogup büyüyen bir süre de Ilimizde ögretmenlik yaptiktan sonra Konya’ya yerlesen Pinarbasili Çolak Ali’nin oglu Isa Özkan’da 05 Nisan 2012 Persembe günü Hakkin rahmetine kavustu. Merhum Isa Özkan’in yine ayni günü ilimiz musallasinda kilinan cenaze namazindan sonra sehir mezarligina defnedildigi ögrenildi.
KGRT olarak hocamiz Prof. Dr. Hulusi Güngör ile hemserimiz ögretmen Isa Özkan’a Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve sevenlerine bassagligi dileriz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284