Yunus Emre Mahallesine Akıllı Su Veznesi

Karaman’ın büyük yerleşim alanlarından olan Yunus Emre Mahallesi (4. TOKİ) akıllı su veznesine kavuştu.

Yunus Emre Mahallesine Akıllı Su Veznesi

İlimizde son yıllarda hızla gelişen mahallelerden birisi olan Yunus Emre Mahallesi, Karaman Belediyesi akıllı su veznesine kavuştu.
Karaman Belediyesi daha önce Larende Mahallesi Muhtarlık Ofisi yanı, Yeşilada Mahallesi Sebahattin Özer İş Merkezi önü, Elmaşehir Mahallesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi önü ve Valide Sultan Mahallesi Karaman Lisesi karşısı ve son olarak Yunus Emre Mahallesi 17. Blok yanına koyduğu akıllı vezne ile akıllı su vezne sayısını arttırdı. Belediye ekipleri bu sayının önümüzdeki günlerde kentin farklı noktalarında arttırılacağını belirttiler.
Vatandaşlarımız akıllı su veznelerinden, akıllı su sayaçlarına kontör yüklemesi, mekanik sayaçların abone numarası vasıtası ile ödemeleri, belediye vergi borçlarının ödemeleri ve taksitli ödemeler gerçekleştirilebilecek. Tüm bankaların kredi kartları ve tüm banka kartları ile ödeme yapılabilen akıllı veznelerde nakit ödemede yapılabilecek. Vatandaşlarımız belediyeye gitmeden birçok işlemini bu noktalardan
gerçekleştirebilecekler.
Karaman Belediyesi tarafından akıllı su veznesi kurulması üzerine Yunus Emre Mahalle Muhtarı Durmuş Ali Yumru, “Su yükleme makinamız 17 . Blok yaninda birkaç gün içerisinde faaliyete geçecektir. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve çalışma arkadaşlarına emeği geçen herkeze şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim.” Dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284