Yunus Emre ve Türkçe Yılı Sohbetlerine Katılım Üst Düzeyde

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Edebiyat Fakültesi tarafından 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kapsamında düzenlenen söyleşi programı tüm hızıyla devam ediyor.

Yunus Emre ve Türkçe Yılı Sohbetlerine Katılım Üst Düzeyde

2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı Sohbetleri programında ilk hafta Köln Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Prof. Dr. Mustafa Gencer’i konuk eden KMÜ, ikinci programda ise İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi ağırlamıştı.

Oturum Yöneticiliğini KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal’ın yapacağı bu bölümde ise Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Himmet Büke konuk olarak yer alacak. ‘Yunus Emre ve Vatikan Nüshası’nın ele alınacağı programda, geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Divanı’nın Vatikan nüshasıyla önemli bir bilimsel keşfe imza atan Doç. Dr. Himmet Büke, dinleyenleri bilgilendirecek.

Google Meet platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak program, 25 Mayıs Salı Günü Saat 21.00’de https://meet.google.com/kef-wfku-xdi bağlantı kodu ve kef-wfku-xdi toplantı kodu ile takip edilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284