Yunuskent Mahallesi’nde Seçim Var

Yunuskent Mahallesi muhtarı İbrahim Aköz’ün geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında vefatının ardından vekâletle yürütülen mahalle muhtarlığına 5 Haziran’da yapılacak seçimle yeni muhtar seçilecek.

Yunuskent Mahallesi’nde Seçim Var
5 Haziran’da yapılacak seçimlerde Mahalle muhtarlığı için aday olan Ahmet Ali Ünüvar, seçmenin oyuna talip olduğunu söyledi.
Ünüvar, “Karaman’ın Aşağıakın köyünde 1957 yılında doğdum. İlk Okulu Aşağı Akın köyünde ortaokul ve liseyi Karaman’da okudum. Üniversiteyi 1979’da Selçuk Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdim. Aynı yıl Artvin ili Hopa ilçesinde Atatürk Ortaokulunda göreve başladım. Sonra sırasıyla Yollarbaşı Ortaokulu ve Karaman Lisesi’nde hem idarecilik hem matematik öğretmenliği Bifa Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Dr. Faruk Sükkan İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Orta Okulunda Matematik öğretmenliği yaptım. Şerefle yürüttüğüm ve çok sevdiğim mesleğimi 2014 Ağustos’ta noktaladım.1991 yılından beri Yunuskent Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Şimdi bütün bilgi ve birikimimi mahalleme hizmet etmek amacıyla kullanmak için muhtarlığa aday oldum. 5 Haziran Pazar günü yapılacak olan Yunuskent Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde oylarınıza talibim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284