Yunuskent Spor Merkezi Engelli Vatandaslara Da Hizmet Verecek

Karaman Belediyesi, Yunus Kent Spor Merkezi engelli vatandaslarin da spor yapabilmeleri için haftada iki gün engelli vatandaslara hizmet verecek.

Yunuskent Spor Merkezi Engelli Vatandaslara Da Hizmet Verecek

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Yunus Kent Spor Merkezi’nde, spor yapmak isteyen engelli vatandaslar artik özel bir mekâna kavusmus olacak. Görme engelli ve isitme engellilerin yani sira spor yapabilecek durumda olan eksik uzuvlu vatandaslar da bu hizmetten faydalanabilecekler. Engelliler hafta içi Sali ve Persembe günleri seanslara katilabilecekler. Spor yapmak isteyen engelli vatandaslar için Karaman Belediyesi ücretsiz servis hizmeti de saglayacak.
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Karaman Belediyesi olarak verdigimiz hizmetlerde engelli vatandaslarimizi her zaman düsünüyoruz. Engelli vatandaslarimizin spor ile hayata tutunmalari, kendilerini toplumumuzdan soyutlamamalari ve saglikli bir bedene sahip olmalari amaciyla Yunus Kent Spor Merkezi haftanin iki günü engelli kardeslerimize hizmet verecek. Merkezde, programli olarak seanslar halinde bedensel engelli, isitme engelli, görme engelli vatandaslarimiz doyasiya spor yapacaklar" dedi.
Yunus Kent Spor Merkezi'ne kayit yaptirmak isteyen engelli vatandaslar, Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü'ne müracaat edebilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284