Zehra Meral’in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

İlimiz Valisi Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, ilimize bağlı Kâzımkarabekir ve Ayrancı ilçelerini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

Zehra Meral’in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

06 Şubat 2019 Çarşamba günü Kâzımkarabekir ilçesindeki ziyaretlerine Halk Eğitim Merkezi ile başlayan Meral, İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen ile birlikte Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren kadın dış giysileri dikim kursu ile oya kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerden bilgiler aldı. Daha sonra ilçe halk kütüphanesine geçen Zehra Meral kitap okuyan farklı yaş gruplarından çocuklarla kitap okuma konusunda bir süre sohbet etti. Meral daha sonra ilçe Kaymakamı İbrahim Gökmen ile birlikte ilçede ikamet eden koruyucu aileyi evinde ziyaret ederek aile ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden koruyucu aile, ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı Zehra Meral ve ilçe Kaymakamı İbrahim Gökmen’e teşekkür ettiler. Meral ilçe ziyaretinin sonunda Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı Karaman Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen kanser taraması eğitim seminerine katıldı.
İlçe ziyaretlerine 07 Şubat 2019 Perşembe günü Ayrancı İlçesi ile devam eden Zehra Meral ilçede düzenlenen bir dizi program ve etkinliğe katıldı. Ziyaretlerine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile başlayan Meral, ilçe kaymakamı Mehmet Göze ile birlikte halıcılık, el sanatları ve aşçılık kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bayanlara yönelik düzenlenen programın ardından ilçe kaymakamı Mehmet Göze ile birlikte ilçede yaşayan bir aileyi evlerinde ziyaret eden Meral, bir süre sohbet ettiği ailenin sorun ve taleplerini dinledi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284