Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, zaman buldukça yaptigi esnaf ziyaretleri çerçevesinde Çavas Petrol’ü ziyaret etti.

Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ziyarete Çavas Petrol sahibi Mehmet Çavas, Vali Yardimcisi Erkan Isa Erat, Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan ile Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’da katildi.
Mehmet Çavas tarafindan Osmangazi Mahallesinde yaptirilmakta olan 21 derslikli ilkögretim okulu hakkinda bilgi alan Vali Kahraman burada yaptigi konusmada, “Egitimi eger saglikli bir sekilde gerçeklestiremezsek gelecegimize güvenle bakmamiz mümkün degildir. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin daha iyi egitim almalarini saglamak için gerekli alt yapi, bina ve teknolojik imkanlari olusturmak ortak sorumlulugumuzdur. Bu noktada devlet ve hayirsever isbirligiyle gerçeklestirilen yatirimlar isimizi daha da kolaylastirmaktadir. Egitim sürecinin dogal tarafi olarak kabul ettigimiz hayirsever vatandaslarimiz yeni okullar, ek derslikler yaptirarak egitime ciddi katkilar saglamaktadirlar. Ilimizde de Osmangazi Mahallesinde ilkögretim okulu yaptiran Mehmet Çavas’a egitime vermis oldugu bu destekten dolayi tesekkür ediyorum”dedi
Mehmet Çavas ise Vali Kahraman’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek, yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi verdi ve ziyaretinden dolayi Vali Kahraman’a tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284