KARAMAN’IN SESİ GAZETESİ: NEREDEYSE BİR ÖMÜR…

    Hiçbir çalışmanın, faaliyetin kolay olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Özellikle ülkemiz koşullarında her alan her branş zor, şirket, iş yeri, ortaklık sorunlu olduğu gibi uzun ömürlü de değildir.
Karaman’ın Sesi Gazetesi’nin 45. yılını idrak ederken, her şart altında mutlak başarı odaklı çalışma, azim ve gayreti ile güçlü iradesiyle ulaştığına eminim.Hiçbir başarı tesadüf değildir.  
Ülkemizin ekonomik alanda zaman zaman içine düştüğü genel zorluklar, Karaman özelinde gazeteciliğin kendine mahsus sorunları ile katlanıp, basın hizmetini daha da içinden çıkılması zor bir alan haline getirebiliyor. 
   Karaman’ın Sesi Gazetesi ve Radyo Televizyonu herkesin malumu; unvanından anlaşılacağı üzere sadece gazetecilik faaliyeti ile yetinmeyip onun türevlerinden olan radyo ve televizyonculuk alanında da 27 yıllık kesintisiz varlığı, şehirde, bölgemizde belki de ülkemizde nadir görülen vakıa olsa gerek.
Onun başarısının altında her kesime ve herkese açık objektif yayın anlayışı vardır. “Duyduğunu Değil, Doğruladığını Yazar” düsturunu ilke edinmiş sağlam bir zemin var.
    Yapılan iş aynı zamanda kamu hizmeti olduğu kadar ticari bir faaliyettir. Medeni hocamız babadan gelen elli yılı aşkın tecrübe ve bilgiyle bugünlere gelmiştir. Bundan sonrasına gölgesinin yeteceğine inanıyorum. 
Başarısının arkasında aile bireyleri arasında doğru görev paylaşımı yanında, alanlarında sorumluluk almaları takdire şayandır.
Aile şirketi görünümlü şirketin başarısında; yıllara göre 10’un biraz altında biraz üstünde tecrübeli, deneyimli ve süreklilik arz eden fedakâr personelinin de önemli payı olduğu muhakkaktır. 
Hasılı; başarının arkasında kuvvetli bir irade, halis niyet, çaba, liyakatli personel ve dahası mazbut bir aile hayatı vardır. 
   Bu vesileyle gazetenin 14 Şubat 1977’den bugünlere 45. yılına gelmesinde, teknolojik alt yapısında büyük emeği geçen merhum Arif Kerem Yavuzaslan’ı rahmetle anar, Karamanın Sesi Gazetesi Radyo ve Televizyonu’nun kurucusu Medeni Yavuzaslan Beyefendiyi, sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan’ı, Emel Yavuzaslan’ı tebrik eder saygılarımı sunar, çalışan; Selahaddin Güldeste, Sevim Adalı, Arife Cici, Emine Güç, Mustafa Murat Özünal ve Sezer Arpınar kardeşlerime emekleri için taktir ve teşekkürlerimi iletirim.

 

YORUM EKLE

banner284