23. Ermenek Sıla Festivali Başladı

İlimize bağlı Ermenek İlçesi’nde geleneksel hale gelen “Ermenek Sıla Festivali”nin 23’ncüsü başladı.

23. Ermenek Sıla Festivali Başladı

Ermenek ilçesinde düzenlenen 23. Sıla Festivali'ne AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Lütfi Elvan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlk önce Fikrîye ve Halil Akbaş Camisi'nin açılışını yapan Elvan, daha sonra Kent Meydanı'nda festival alanını gezdi.  Hayırsever Polat ailesi tarafından yaptırılacak Hatice ve Hakkı Polat Yaşlı Bakım Evi'nin temel atma törenine katılan Elvan, burada yaptığı konuşmada, Ermenekli iş adamlarının hiçbir zaman doğup büyüdükleri memleketlerini unutmadıklarını söyledi.
Ermenek'te hayırseverler tarafından yaptırılan onlarca okul, yurt ve cami olduğunu ifade eden Elvan, şunları kaydetti:  “Ermenek için taş taş üstüne koyan herkese teşekkür ediyorum. Rahmetli Hakkı abimiz ilçemizin önder insanlarından biriydi. Herkes onun fikirlerinden faydalanırdı. Bende çok birçok kez fikirlerinden istifade ettim. İlçede onun yaptırdığı eserler, yatırımlar var. Bugün burada yine Yaşlı Bakım Evi'nin temellerini atıyoruz. İnşallah seneye bu zamanlar açılışını da yaparız. Ben Polat ailesine ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi. Yapılan duanın ardından Yaşlı Bakım Merkezinin temeli törenle atıldı.
Elvan sonra Ermenek Katı Atık Aktarma İstasyonu'nun açılışına katıldı.
Programlarda Elvan'a, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, CHP Karaman Milletvekili Av. İ. Atakan Ünver,  Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ermenek İlçe Kaymakam Vekili İbrahim Gökmen,  Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen,  AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve vatandaşlar katıldı. Haber: Anadolu Ajansı


 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2018, 02:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284