500 Ögrenci Ayni Anda Kitap Okudu

Karaman’da 48. Kütüphane Haftasi etkinlikleri çerçevesine düzenlenen kitap okuma etkinliginde, Karaman Valisi Süleyman Kahraman da ögrencilerle birlikte 30 dakika boyunca kitap okudu.

500 Ögrenci Ayni Anda Kitap Okudu
Piri Reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, salonu dolduran bin 500 ögrenci hep birlikte kitap okudu. Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta yaptigi konusmada, bu sene 48'incisi kutlanan Kütüphane Haftasi çerçevesinde bu gün Türk Kütüphaneciler Dernegi (TKD) Gençlik Grubu'nun 81 ilde ayni anda 30 dakikalik kitap okuma etkinligi düzenledigini belirtti. Bu kapsamda bu salonda toplandiklarini ifade eden Orta, "Aslinda bu etkinligimizi açik alanda yapacaktik. Fakat hava biraz rüzgarli oldugu için ögrencilerimizi içeriye aldik. Beklenenden fazla talep olunca biraz sikisik bir program olacak. Amaç kitap okumaya dikkat çekmek. Ben burada içimizde olan sayin Valimiz Süleyman Kahraman'a tesekkür ediyorum. Bizleri yalniz birakmadilar" dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan salonu dolduran ögrenciler ve Vali Kahraman, yanlarinda getirdikleri kitaplari 30 dakika boyunca okudular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284