Abdurrahman Önül’den Muhteşem Gece

Karaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Eski Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen konser programında ünlü sanatçı Abdurrahman Önül sahne aldı.

Abdurrahman Önül’den Muhteşem Gece
Tasavvuf müziğin güçlü seslerinden Abdurrahman Önül, Karaman Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde sahne alarak sevilen ilahilerini seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlara; Karaman’a her yıl geldiğini ve bundan büyük keyif aldığını söyleyen Önül, seslendirdiği ilahilerle izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı.
Konserin sonunda sanatçıya plaket veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı selamlama konuşmasında: “Karamanlı hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Yaptığımız çalışmalarla her zaman alnımız dik dolaşmak istiyoruz. Bu yüzden vatandaşlarımıza, şehrimize güzel hizmetler bırakmak istiyoruz. Çok yakında havaalanıyla, hızlı treniyle, lojistik merkezi, çevre yolu, stadyumu, spor salonları, büyük yeşil alanları, fuar ve kongre merkezleri ile Karaman çok daha modern bir kent haline gelecek. Ben tüm hemşehrilerimin Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum” dedi.




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284