Anneler Ve Çocuklarinin Tiyatro Keyfi

Ilimiz Belediyesinin Kültür Tesisi Mümine Hatun Hanimlar Lokali Yönetimi kültür çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Pazar günü Karamanli anneler ve çocuklari Devlet Tiyatrosu’nda ‘Güzel ve Çirkini’ seyrettiler.

Anneler Ve Çocuklarinin Tiyatro Keyfi
Karaman Belediyesi Mümine Hatun Hanimlar Lokali örnek bir etkinlik düzenleyerek, Karaman’da hiç tiyatro oyunu izlememis çocuklari anneleri ile birlikte Konya Devlet Tiyatrosu’na götürdü.
Pazar günü Konya Devlet Tiyatrosu’nda oynanan ‘Güzel ve Çirkin’ adli müzikal çocuk oyununu seyretmek için Karamanli anneler ve çocuklar Konya’ya gitti. Aktekke Kent Meydani’ndan toplanan aile ve çocuklari, Belediye Baskani Kâmil Ugurlu ugurladi.
Hilal Ugurlu nezaretinde Konya’ya ugurlanan Karamanli anneler ve çocuklari yolcu etmeden önce açiklama yapan Belediye Baskani Kâmil Ugurlu; insanlarin sanatla tanismasi için destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
 “Anne Çocuk Tiyatro’da” etkinligi kapsaminda Konya’ya giden anneler ve çocuklar, Devlet Tiyatrosu’ndaki oyunu izledikten sonra Konya Sehitlik Müzesi’ni de ziyaret ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284