Bakan Elvan, Karyad’ın İftar Yemeğine Katıldı

Kalkınma Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan, Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

Bakan Elvan, Karyad’ın İftar Yemeğine Katıldı
Dernek merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve eşi Zeliha Elvan, ilimiz Milletvekili Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Bakanlar Kurulu Sekreteri Osman Sağlam, Karaman eski Belediye Başkanı Özcan Genç, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ali Okur, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanı Alparslan Öğüt, Gümrük Bakanlığı Baş Müfettişi Adnan Akgöz, TCDDY Yük Daire Başkan Yardımcısı Naci Özçelik, Bakan Danışmanı Bayram Şahin, Dernek Başkanı Veli Bozkır ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Yemek sonrasında konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’da yapılan yatırımlar ve son çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker’de kısa bir selamlama konuşması yaptılar.
ir süre sohbet ederek karne heyecanına ortak oldular. Renkli görüntü ve sohbetlere sahne olan törende öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verildi. Programda karne almanın heyecanını yaşayan öğrencilerin yaşamış olduğu mutlulukta görülmeye değerdi.Program, protokol üyelerin öğrencilerle birlikte çekmiş olduğu fotoğraflarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284