Bayramın İkinci Günü Taşkale’deyiz

İlimizin en eski tarihi ve kültürel alanlarından olan Otantik Taşkale köyünde düzenlenen 7. Taşkaleliler festivali 26 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Bayramın İkinci Günü Taşkale’deyiz

Konuyla ilgili olarak KGRT’yi ziyaret eden Tertip Komitesi üyeleri İstanbul Taşkaleliler Dernek Başkanı Mustafa Yavuzaslanoğlu, İzmir Taşkaleliler Dernek Başkanı Muzaffer Şahin, Karaman Taşkaleliler Derneği Başkanı Hüseyin Soyyiğitoğlu ve Karaman’ın tanınmış esnaflarından Cevahir Telekom’un sahibi Cevahir Akkuş, “Sizinde bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda yapıla gelmiş ve halkımızın takdirini toplamış böylesine etkinliklerin bir yenisini daha yapmak için karar altına aldık. Tüm hazırlıklar bitirilerek bayramın ikinci gününü iple çekiyoruz. Çeşitli etkinliklerimizin yanı sıra sürpriz sanatçılar ve Taşkale’ye ait folklorik gösterilerin sergileneceği oyunlar oynanacak” dediler.

Bu konuda daha geniş bilgi edinmek isteyen hemşerilerimizin 0533 512 66 66- 0532 484 18 29- 0541 217 29 29- 0542 394 49 62 nolu telefonlara başvurmaları yeterli olacak.

Mesajında, "Bayramın ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla başta üyelerimiz olmak üzere Karaman halkının bayramını kutluyorum. Ayrıca toplumsal hayatımızın temel taşı olan dinî bayramların, sevgi, saygı, kardeşlik, barış gibi değerlerin yoğun bir şekilde hissedilmesine vesile olmasını dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284