BESYO Öğrencilerinden Spor Lisesi Öğrencilerine Tiyatro Gösterisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından eğitim psikolojisine yönelik farklı konuların anlatımının yapıldığı tiyatro gösterisi Spor Lisesi öğrencileri ile buluştu.

BESYO Öğrencilerinden Spor Lisesi Öğrencilerine Tiyatro Gösterisi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Topluluk Akademik Danışmanları Doç. Dr. Murat Tekin eşliğinde Karaman Spor Lisesini ziyaret ettiler. Burada lise öğrencilerine tiyatro gösterileri sergileyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversiteleri öğrencileri, “Öğrenmek mi? Öğretmek mi?” başlığı altında “Öğrenme Nedir, Öğrenmeyi Etkileyen Faktörler Nelerdir, Klasik Koşullanma, Savunma Mekanizmaları, Bilgi İşleme, Ahlakî Gelişim, Psikososyal Gelişim, Bilişsel Öğrenme ve Psikoseksüel Gelişim” gibi farklı konu ve kuramlarla ilgili anlatımlarda bulundular.
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin, öğrenmenin insan yaşamı için vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getirerek, “Öğrenme, farklı disiplinlerle birleştiğinde kalıcı davranış değişikliğine yol açabilmektedir. Biz de öğrencilerimizle birlikte öğrenmenin önemi ve diğer disiplinlerle birlikteliği üzerine tiyatro gösterileri hazırlayarak bu gösterilerimizi Spor Lisesi öğrencileri ile paylaştık. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerime ve Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan’a teşekkür ediyorum” dedi.  


 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284