Bu Ödül Babam İçin

Her yıl, farklı kategorilerde öne çıkan başarılı isimlere ödül verilen ve Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Altın Kelebek sahipleri belli oldu.

Bu Ödül Babam İçin

Bu kategorinin iki ayrı kazanı var anonsuyla isimleri okunan ve sahneye davet edilen hemşerimiz Kurtuluş Kuş ve Ramazan Bulut 2021 yılının en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu. Yaklaşık 9 ay önce İstanbul’a giden ve yolu Burak Bulut ile kesişen hemşerimiz Kurtuluş Kuş oylarıyla destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 5 ay önce Sevmedim Deme bana parçasıyla çıkış yaptıklarını söyleyen Kurtuluş Kuş ünlü sanatçıların hazır bulunduğu ödül töreninde yaptığı konuşmasında Karaman vurgusu yaptı. Kurtuluş Kuş “Buraya gelmeden önce Karaman’daydım. 3 yıl önce vefat eden babam Ramazan Kuş’un mezarını ziyaret ederek buraya geldim. Mezarı başında babama senin adını tüm Türkiye’ye duyuracağıma söz veriyorum dedim. O an bu an. Bu ödülü babam Ramazan Kuş için alıyorum. Bu ilkti inanıyorum ki son da olmayacak” dedi.

Sahne aldığı bütün programlarda Karamanlı olduğu ile gurur duyduğunu söyleyen Kurtuluş Kuş ve sahne arkadaşı Burak Bulut’u tebrik eder, nice güzel ödüller dileriz. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284