Daha Biz Dil Bayramindan Bihaberiz. Ama Ermenekli Hemserilerimiz Simdiden Plan Projelerini Yaptilar

Mayis ayinda kutlanacak olan Türk Dil Bayrami ve Yunus Emre’yi anma etkinliklerine 2 ay gibi bir süre kalmasina karsin Karaman’da ne gibi bir hazirlik yapildigi konusunda yetkili makamlardan herhangi bir açiklama yapilmamasi vatandasi acaba bu yil etkinlikler yapilmayacak mi sorusuyla karsi karsiya birakiyor.

Daha Biz Dil Bayramindan Bihaberiz. Ama Ermenekli Hemserilerimiz Simdiden Plan Projelerini Yaptilar
Her yil Ocak ayinda hazirliklarina baslanan Türk Dil Bayram ve Yunus Emre’yi anma etkinliklerinde bu yil nasil bir program düsünüldügü de merak konusu. Ilimizde durum böyle iken ERÇEV bayram için planlarini simdiden yapti.
Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanisma Vakfi üyeleri 11-13 Mayis tarihlerinde kutlanacak olan Türk Dil Bayrami etkinliklerine katilmak ve Balkusan köyündeki hemserileriyle birlikte olmak amaciyla 10 Mayis’da Konya’da bulusacak.
Konuyla ilgili Vakif üyelerine bir duyuru yapti. Duyuruda, “11-13 Mayis tarihlerinde kutlanacak Türk Dil Bayrami etkinliklerine katilmak ve Balkusan`da hemserilerimizle birlikte olmak üzere seyahatimize 10 Mayis 2012 Persembe günü sabah saat 09:30 da Konya`da bulusarak basliyoruz. Katilimcilar Konya`ya ulasimlarini isteklerince kendileri planlayacaktir. Özel otobüs ile Ermenek`e gidilecek ve 14 Mayis Pazartesi günü ögleye dogru Ermenek`ten hareket ile Konya`ya gelinecektir. Katilimcilar Konya’dan sonraki seyahatlerini yine kendileri planlayacaklardir. Istanbul`dan 10 Mayis günü Sabiha Gökçen`den Pegasus sabah 08.10’da ve Atatürk Hava Alanindan THY 07.05’de uçus bulunmaktadir. 14 Mayis günü Sabiha Gökçen`e aksam 21.40 uçusu, Atatürk Hava Alanina THY 23.00’de uçus bulunmaktadir. Konya-Ermenek-Konya gidis dönüs planlarini netlestirebilmek için seyahatimize katilmak isteyen arkadaslarin Vakif merkezimizden Hüseyin Koçak`a veya yönetim kurulu üyelerimize bilgi vermelerini rica ediyoruz” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284