Dr. Ayşe Tapsız Çolakoğlu’nun Resim Sergisini Gezdi

Vali Süleyman Tapsız’ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, ressam Aynan Çolakoğlu tarafından İbrala Kültür Evinde açılan resim sergisini gezdi.

Dr. Ayşe Tapsız Çolakoğlu’nun Resim Sergisini Gezdi

Sergideki resimleri tek tek inceleyen Tapsız, bu serginin çok özel bir sergi olduğunu belirterek, “Karaman’da her zaman bu tarz sergileri bulamıyoruz. Bu nedenle sergilenirken herkesin gezmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanata biraz daha ilgi gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü burada sergilenen eserlerde emeğin yanında yaşanmışlıklar ve hayal gücü var. Aynan hanımın ellerine yüreğine sağlık. Bu sergiyi gezmeyenleri de hemen bu güzel eserleri görmeye davet ediyorum” dedi.
Ressam Aynan Çolakoğlu’da Vali Tapsız’ın eşi Dr. Ayşe Tapsız’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, resim yapmanın kendisine bir terapi olarak geldiğini belirterek bu eserleri yaparken hikayelerden etkilendiğini ve ebru sanatıyla, karakalem ve pastel teknikleri kullandığını söyledi.
Çolakoğlu, “Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Eryiğit’in daveti üzerine bu resim sergisini açtım. Aynı zamanda kendisi benden resim kursu talebinde de bulundu. Ocak ayından itibaren Cumartesi-Pazar günleri 14.00 ve 16.00 saatleri arasında 7-15 yaş grubu ile 15 yaş üstü kursiyerlere resim kursu vereceğiz. Sergimiz 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar açık kalacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284