EMITT Fuari’nda Ilimiz Standi En Sempati Duyulan Il Ödülü Aldi

Istanbul`un Beylikdüzü ilçesinde, TÜYAP`ta 24-27 Ocak tarihleri arasinda düzenlenen Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT) sona ererken, Karaman standi en sempati duyulan il ödülü aldi.

EMITT Fuari’nda Ilimiz Standi En Sempati Duyulan Il Ödülü Aldi

Dillerin ve dinlerin hosgörü içinde yasadigi ve hemen hemen her çagin medeniyetini yansitan, kültür, inanç ve eko turizmi açisindan büyük degerlere sahip olan Ilimizin, Ulusal ve Uluslararasi arenada tanitiminin yapilabilmesi kapsaminda; Türkiye’nin en büyük Dünyanin ise 5. büyük Turizm Fuari olan, 67 Ülkenin, 150 Il ve Ilçemizin ve 4.600 uluslararasi katilimcinin yer aldigi on binlerce turizm profesyonelleri ve tatilciler tarafindan ziyaret edilen 24–27 Ocak 2013 tarihleri arasinda Istanbul Beylikdüzü’nde bu yil 17.si düzenlenen EMITT 2013 Fuarinda (Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari) Ilimiz 2. kez temsil edildi. Ilimiz Valisi Murat Koca ve Mevlana Kalkinma Ajansinin destekleri ile Karaman Il Kültür ve Turizm Müdürlügü 125 m2 alanda en güzel sekilde temsil edildi. Karaman EMITT Fuarina ilk katiliminda “Bölgenin Havasini En Iyi Yansitan Stant” ödülüne, ikinci katiliminda ise “En Sempati Duyulan Il” ödülüne layik görüldü.
Fuarin en yogun ilgi gören Stantlarindan bir tanesi olan Karaman Standi, Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Orta ile Müdürlük personeli tarafindan temsil edildi. Karaman’in degerleri olan bulguru, elmasi, çikolatasi ve bisküvisi gelen ziyaretçilere dagitilarak tanitimlari gerçeklestirildi. Ayrica Karaman’in tanitim filmleri, brosürleri ve Karamanoglu Mehmet Bey'in Fermani, Turizm Haritasi, Karaman Gezi Rehberi bütün ziyaretçilere hediye olarak verildi. TRT, ATV, Kanal 7, World Travel Channel gibi birçok ulusal ve yerel kanallarda Karaman tanitildi ve röportajlar yapildi.
Turizm operatörleri ile yapilan görüsmelerde ise ilimiz adina sevindirici baglantilar yapildi. Özellikle Japonya, Güney Kore, Iran, Kuzey Kibris, Güney Afrika ve Lübnan Tur operatörleri ile yapilan görüsmelerde bu ülkelerden Turist gelmesi bekleniyor.
24-27 Ocak 2013 tarihleri arasinda Istanbul Beylikdüzünde 17.si düzenlenen EMITT 2013 Fuarinda Standimizi ziyaret eden bazi konuklar söyle;
Bekir BOZDAG – Basbakan Yardimcisi
Abdurrahman ARICI –Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi
VALILER
1- Sabri BASKÖY– Çorum Valisi
2- Abdil Celil ÖZ– Amasya Valisi
3-Dr.Yusuf MAYDA-Gümüshane Valisi
4-Süleyman KAHRAMAN (Merkez Valisi)
VALI YARDIMCISI
Mehmet YÜCE- Manisa Vali yardimcisi
KAYMAKAM
Sükrü GÖRÜCÜ – Sile Kaymakami
DIGER ZIYERETÇILER
1-Kanal A TV Gezelim Tozalim Program Yapimcisi Gafur UZUNER
2-TRT Anadolu TV Adim Adim Anadolum Programi Yapimcisi Israfil ALTINER
3-Ümit ACAR (Sinema Sanatçisi)
4-Japonya, Güney Kore, Iran, Kuzey Kibris, Güney Afrika, Lübnan vs. Tur Acenteleri ve Tur Operatörleri


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284