En Çok Kitap Okuyanlar Ödüllendirildi

Karamanoglu Mehmetbey Il Halk Kütüphanesi’nden en fazla yararlanan ve kitap okuyan okuyuculardan Yusuf Gürbüz, Mehmet Emre ve Emel Ülker, Müze Kart ile ödüllendirildi.

En Çok Kitap Okuyanlar Ödüllendirildi
En fazla kitap okuyanlara ödülleri düzenlenen bir törenle verildi. Il Halk Kütüphanesindeki törende konusan Kütüphane Müdürü Adile Uyar, “Halk kütüphaneleri her yasta, her düzeyde ve her meslekten okuyucunun çesitli konulardaki fikir ürünlerinden ücretsiz ve serbestçe yararlanmasini saglayarak bölgenin kültürel, ekonomik, sosyal ve teknik kalkinmasina yardimci olan kurumlardir. Karamanoglu Mehmet Bey Il Halk Kütüphanesinde bu bilinçle materyallerini günden güne çogaltmakta ve güncellemektedir. Yeni bölümler açarak çaga ayak uydurmaktadir. Kütüphanemiz süreli yayin bölümü, internet bölümü, görme engelliler erisim, çocuk ve büyükler bölümlerinden olusmaktadir. Kütüphanemizden en çok yararlanan okuyucularimiz belirlenerek Turizm ve Kültür Bakanligi’nin hazirlamis oldugu Müze Kartla ödüllendirilmektedir. Okuyucularina en iyi hizmeti amaç edinen Kütüphanemize Karaman halkini bekliyor ve onlari okumaya davet ediyoruz” dedi.
Müze kartla ödüllendirilen Yusuf Gürbüz 47, Mehmet Emre 27 ve Emel Ülker’de 25 kitap okuyarak en fazla kitap okuyan oldular.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284