Eredem Park’tan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha

Esnafindan, ögrencisine, kamu kuruluslarindan, sivil toplum kuruluslarina pek çok kesimin maddi ve manevi destekleri ile her daim yaninda olan Eredem Park hafta sonu Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi ögrencilerini agirladi.

Eredem Park’tan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha
04 Aralik 2011 tarihinde Ismet Pasa Caddesi’nde bulunan Eredem Park’ta bir araya gelen ögrenciler hem gönüllerince eglendiler hem de ücretsiz ikram edilen tatlari tattilar. Ögrencilerin yapilan bu jest karsisinda memnuniyetlerinin gözlerden kaçmadigi bu organizasyona yönelik olarak bir açiklama yapan Eredem Park isletmecisi Burak Pur açiklamasinda “Eredem Park olarak bu etkinligi geleneksel hale getirecegiz. Burasi bizim 3. subemiz ve en büyük hizmeti siz çok degerli ögrencilerimize sunuyoruz. Sizlerinde bizleri sevdigini biliyoruz ve bizlerde bu sevgiyi karsilikli olarak paylasiyoruz. Bu organizasyonda emegi geçen Genç Girisimciler Toplulugu Baskani Selim Demirhan’a, Kariyer Toplulugu Baskani Halil Çifter’e, IIBF Temsilcisi Kerem Yüksel’e ve Iktisat Bölüm Temsilcisi Hasan Ülker’e ve her seyden önce bu organizasyonu onurlandiran ögrenci arkadaslarimiza tesekkür ediyoruz. “ ifadelerine yer verdi.
 
 
Bu organizasyonun ücretsiz oldugunu duyanlarin bile hem saskinliklarini hem de “Helal olsun Eredem’e” kelimelerini eksik etmedikleri organizasyon aksamin geç saatlerine kadar sürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284