Fotograf Yarismasinda Karfod’un Basarisi

Kuruldugu günden bu yana ilimiz ve köylerinde yaptigi fotograf çalismalari ile dikkat çeken KARFOT her geçen gün yeni basarilara imza atiyor.

Fotograf Yarismasinda Karfod’un Basarisi
Karaman’in ve Karaman’da Fotograf Sanatinin tanitilmasi ve sevdirilmesi için çalismalarini devam ettiren Karaman Fotograf Toplulugu, Karaman’in birçok yerini fotograflamayi sürdürüyor. Karaman’in Yerel ve Ulusal alanlarda taninmasina katkilar saglamakla birlikte ilimizde de Fotograf Sanatinin taninmasinda ve yayginlasmasinda ciddi rol üstlendigi biliniyor.
Birçok yabanci ülkelerin yarismalarinda ödüller alan Karaman Fotograf Toplulugu üyeleri Karaman’da çektikleri fotograflarla Uluslararasi basarilara imza atti. Aylardir çalismalarini sürdüren Topluluk üyeleri Türkiye, Ingiltere, Sirbistan, Almanya, Fransa, Makedonya, Hindistan ülkelerinden birçok sergileme ödülleri, Mansiyon ve Bronz Madalya Ödülü alarak Karamanimizi layikiyla temsil etmis ve ismini duyurmustur. Toplam 27 kare ile 45 ödül alan topluluk üyeleri son katildiklari Makedonya 2nd Int. exhibiton of art photography - STREETS 2013 Uluslararasi Fotograf Yarismasinda ise Topluluk üyelerinden
Mustafa Dogan – 1 Bronz Madalya 6 Sergileme
Kadir Katirci – 5 Sergileme
Feyzullah Tunç – 2 Sergileme
Ufuk Isleker – 2 Sergileme ödülleri aldi.
Karaman’da Fotograf Sanatinin gelismesi için heyecanla ugraslarini sürdüren ve hergeçen gün güçlenen topluluk www.karfot.com web sitesinde ve https://www.facebook.com/groups/358075710943450/ Facebook Grup sayfasinda çalismalarini paylasmaktadir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284