Gençler Hayallerini Sahneye Taşıdı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ’Hayallerini Sahneye Taşı’ sloganıyla 81 ilde düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Kısa Oyun Yarışması’nın Karaman İl Birinciliği Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapılan program ile gerçekleştirildi.

Gençler Hayallerini Sahneye Taşıdı

Gençlik ve Spor Bakanlığı hayata geçirdiği bir birinden değerli projelerle gençleri bir araya getirmeye devam ediyor. Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında düzenlenen “Hayallerini Sahneye Taşı” Kısa Oyun yarışması Karaman il elemeleri Piri Reis Kültür Merkezi’nde 5 ekibin katılımıyla tamamlandı. Gençlerin kendilerinin yazıp oynadığı skeçler izleyicilere görsel bir şölen yaşattı. Komedi ve dram kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda özellikle vatan sevgisinin işlendiği kısa oyunlarda göz yaşlarına hakim olamayan izleyiciler duygusal anlar yaşadı.
Gençlerin sergiledikleri oyunların büyük bir beğeni topladığı yarışmada, Tek Vatan Tek Millet’’ isimli oyun birinci olarak 30 Mart 2017 tarihinde Eskişehir’de gerçekleşecek Bölge Finallerine katılarak Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.
Juri üyeliğini Erdal Demir, Ali Yıldız ve Adem Gümüş’ün yaptığı “Hayallerini Sahneye Taşı” Kısa Oyun yarışmasında “Tek Vatan Tek Millet’’ isimli oyun birinciliği elde ederken, ’’Yardım Edin’’ oyunu ikinci, ’’Robot Fuarı’’ oyunu ise üçüncü oldu.
Yarışmada dereceye giren ekipler gerçekleştirilen ödül töreni ile ödüllerini alırken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz ve jüri üyeleri tarafından yarışmaya katılan tüm ekiplere sertifika verildi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284