Hem Eğlendiler Hem Öğrendiler

Genç Kızılay Karaman Şubesi üyeleri tarafından Karaman merkezde bulunan Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunda düzenlenen “Sağlıklı Yaşam ve Düzenli Çevre” konulu etkinlik hem eğlendirdi hem de eğitti.

Hem Eğlendiler Hem Öğrendiler

24 Mayıs 2022 Çarşamba günü öğleden önce gerçekleştirilen etkinlikte görev alan ve programa 30 Karaman Genç Kızılay üyesiyle katılan gönüllüler şubeler halinde buluştukları öğrencilerle kimi zaman dans kimi zaman sağlık yaşam üzerine sohbet ettiler. Balon patlatmaca, sandalye kapmaca, futbol, çekirge yürüyüşü gibi yarışmaların yapıldığı “Sağlıklı Yaşam ve Düzenli Çevre” ekinliğinde üyeler öğrencilerle ‘Sağlıklı Yaşam Nedir’, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Nasıl Beslenmeliyiz’, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor Gerekli mi?’ gibi konu başlıklarında soru-cevap yaptılar.

Müziğin ritmine kendini kaptıran palyaço ablalarıyla dans eden, zıplayan öğrencilerin yüz boyamada tercih ettikleri figür kedi ve aslan gibi karakterler olurken programda Karaman Genç Kızılay üyeleri tarafından getirilen kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284